MT. EVEREST TANDOORI

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 438 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mt. Everest Tandoori. Meer weten? Ontdek meer

27 nov 2022 om 20:07 Bestel er inmiddels elke week en elke keer weer een smaak explosie! Wat is het eten toch fantastisch wat ze maken! TIP: neem de kip madras, dan hoeft je verwarming voorlopig niet meer aan! Perfect op smaak en super pitting! Top
10 nov 2022 om 19:40 Heb zo lekker gegeten niet normaal!! Ik proefde echte liefde in het eten. Tnks! En een vriendelijke bezorger.
6 nov 2022 om 20:32 Heerlijk gegeten, echt Indiaas eten!
3 nov 2022 om 19:07 Heerlijk eten en snel bezorgd.
3 nov 2022 om 9:09 De bezorging kwam 2 uur na bestellen. Ik kreeg korting. Netjes zoals het hoor! Het eten smaakte heerlijk. Ik ga weer bestellen
2 nov 2022 om 19:26 Veel te duur voor wat je krijgt. Porties zijn veel kleiner geworden dan vroeger. Cheese naan met weinig kaas, 20€ voor een bak met saus met kaasblokjes die erg plastic smaakten… Vergane glorie! Laatste keer!!
28 okt 2022 om 22:22 Duur en niet in verhouding met de gerechten. Bezorgtijd 2 x zo lang dan op de site stond aangegeven
14 okt 2022 om 11:22 Wederom heerlijk gegeten. Authentieke smaken, geen vernederlandste troep! Echt perfect!
13 okt 2022 om 22:21 Heerlijk!
2 okt 2022 om 21:54 Wederom fantastisch gegeten. Heerlijke authentieke Palak paneer, lekkere samosas en heerlijke kheer! Echte authentieke smaken met goede ingrediënten. Absoluut een aanrader.
2 okt 2022 om 9:28 Eten heel erg lekker. Bezorging duurde helaas lang. Maar wachten waard!