MT. EVEREST TANDOORI

MT. EVEREST TANDOORI MT EVEREST Nepalese en Indiaas

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 374 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mt. Everest Tandoori. Meer weten? Ontdek meer

22 mei 2022 om 13:01 One of the worst Indians I've had in Amsterdam. Rice was an abnormal texture, curry was not very flavourful. Delivery took an extremely long time. Over priced and over rated.
10 mei 2022 om 0:26 Prima in orde en bezorgd met 37 minuten.
8 mei 2022 om 21:47 Veel over gehoord. Voor het eerst besteld voor 5 personen. Van alles wat. Alles was perfect bereid, zag er goed uit, vers en smaakte serieus heerlijk. Een absolute aanrader. Deze staat in mijn favorieten.
6 mei 2022 om 6:35 Heerlijk eten en super service
30 apr 2022 om 20:41 Zoals altijd, ongelofelijk lekker! ;)
27 apr 2022 om 22:37 I had a special request for delivery and they fulfilled more than what I asked for. The food was good too. Their naan was better than most of the other places. The rice that comes with curry main courses is also good. Would definitely order again.
18 apr 2022 om 20:40 And they got it wrong….
16 apr 2022 om 23:44 Eten was prima, en werd met een goed half uur bezorgd.
12 apr 2022 om 0:23 eten prima, bezorger zeer vriendelijk maar bijna een uur lang wachten... het restaurant is hier om de hoek en op een maandagavond zal het toch ook niet overstelpend druk zijn geweest.
3 apr 2022 om 10:55 Lekker eten maar wachttijd langer dan anderhalve uur. Gratis colas gekregen maar ja, ik drink zelf geen cola...
21 mrt 2022 om 10:30 The food is good but way too little for the price. I could even count the pieces of meat that the restaurant put in my meals, it was mostly just sauce.